Regler for holdmesterskab for pony i Distrikt 5

Regler for holdmesterskab for pony i Distrikt 5

Tilmelding (inkl. efteranmeldelse) skal ske senest mandag inden stævnet. Ekvipagerne skal være kvalificeret/startberettiget med tilmelding. Holdsammensætning skal oplyses skriftligt til stævnesekretariatet senest mandag inden stævnet. I modsat fald udelukkes hold (uden at få indskuddet refunderet). Efter mandag kan man ved forfald udskifte max. 1 ekvipage, frem til lodtrækningen finder sted.

Mesterskabet rides i LA2B og LA1B. Mesterskabet er åbent for ekvipager, der ikke har opnået 60% eller derover i sværhedsgrad 6 ved B-stævne. Ponyer, der startes i LA1B, må ikke have været placeret i sværhedsgrad 3 ved C-stævne.

Hvert hold består af 3 ryttere på 3 ponyer, eller 4 ryttere på 4 ponyer fra samme klub. De 3 bedste resultater på hvert hold tæller. Holdet må bestå af kategori 1, 2 og 3 ponyer.

Resultaterne omregnes til %, og det vindende hold er det hold, der sammenlagt har højest %-sum. Hvert hold skal have 2 ekvipager i LA2B og 1-2 i LA1B. På et hold, må der ikke være mere end 2 startende ekvipager i LA2B.

Startberettigede er ekvipager, der har opnået flg.:

  • Ekvipager, der skal starte i LA1, skal have opnået min. 50% i min. LA1 ved C-stævne.
  • Ekvipager, der skal starte i LA2, skal have opnået min. 50% i min. LA2 ved C-stævne.

En ekvipage skal opnå minimum 50% af opnåelig pointsum for at kunne blive placeret på et hold i holdkonkurrencen. Der skal således være mindst 3 ekvipager på et hold, der har opnået minimum 50%, for at holdet kan blive placeret i holdmesterskabet. Har flere hold samme procentsum, vil det af de respektive hold med den højest-placerede rytter være bedst placeret. Giver dette ingen afgørelse tages den næstbedst-placerede på disse hold. Er der fortsat ingen afgørelse tages rytter nr. 3 – og herefter rytter nr. 4. Giver dette stadig ingen afgørelse, er holdene ligeplacerede.

Bemærk, det er IKKE tilladt at benytte bandager mm ved mesterskaber (se DRF’s dressurreglement pkt. 219,4).

Du er her: Hjem Mesterskaber Regler for holdmesterskab for pony i Distrikt 5