Nord-Vest Box Cup kvalifikationer i 2019

Til klubberne i Distrikt 5,

Nord-Vest Box Cuppen 2019 er en realitet og heldigvis igen med finalerne til World Cup Herning stævnet i oktober 2019. Planlægningen for dette års Nord-Vest Box Cup er gået i gang, og selvom at bestemmelserne ikke helt er på plads, vil vi meget gerne gå i gang med at planlægge hvor kvalifikationerne skal ligge.

Springudvalget ønsker derfor at høre distrikterne, om de har forslag til evt. tilkendegivelser fra de klubber, som kunne være interesseret i at afholde en Nord-Vest Box Cup kvalifikation i perioden 15. april – 1. oktober 2019.
Kvalifikationen skal afholdes ved et C-ponyspringstævne, og der skal afvikles en LA2* og MB1* i stilspringning.

Hvert distrikt må indstille så mange klubber som de finder egnet/interesseret. Springudvalget fordeler derefter dette års kvalifikationer. Derfor at det vigtigt at have for øje, at fordi man indstiller en klub til afholdelse af en kvalifikation, er det ikke ensbetydende med at klubben får en kvalifikation.

Har din klub lyst til at afholde en kvalifikation til Nord-Vest Box Cup, så kontakt stævnekoordinator Janne Bæktoft på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med information om ved hvilket stævne I ønsker at afvikle kvalifikationen ved. Det er distrikterne som indstiller klubber til Nord-Vest Box Cup kvalifikationer. Fristen for jeres distrikt til at indstille klubberne er torsdag den 28. februar 2019.

 

Venlig hilsen

Dansk Rideforbund og Distrikt 5

 

Du er her: Hjem Nyheder Nord-Vest Box Cup kvalifikationer i 2019